Pienremontit, epidemiasiivoukset sekä muut palvelut Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Sergun Oy tarjoaa rakennussiivousten ja muiden rakennustyömaapalveluiden lisäksi myös kattavan valikoiman muita palveluita niin yksityisille tahoille kuin taloyhtiöillekin. Toimimme yli 10 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattiosaamisella Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tutustu tarkemmin palveluihimme, ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme olla avuksi!

Laatoitus ja vedeneristys työt

Etsitkö laatoituksen ja vedeneristyksen ammattilaista? Ota yhteyttä ja kerro, millaisista projektista on kysymys, niin katsotaan, kuinka voisimme olla avuksi!

Ota yhteyttä

Pikatalonmies palveluksessasi

Tarvitseeko taloyhtiösi kätevää ja ketterää pikatalonmiestä apuun? Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijämme huolehtivat talon kunnon ylläpidosta ja tekevät tarpeen mukaan taloyhtiön pieniä korjaustöitä. Ota yhteyttä ja kerro, millaisista palveluista olet kiinnostunut, niin katsotaan, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi juuri sinulle!

Kysy lisää pikatalonmiespalvelusta

Pienremontit ja pihatyöt

Etsitkö pienremonttitöiden osaajaa? Tai kaipaatko apua pihanraivaukseen ja muihin pihatöihin? Meiltä onnistuvat esimerkiksi puiden raivaaminen pois pihamaalta sekä vastaavat pihan siivoustyöt. Saat kauttamme palvelut toivomanasi ajankohtana, alan tehokkaiden ammattilaisten toteuttamana. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse – vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian.

Lue lisää myös rakennustyömaapalveluista

Hygienia kuntoon epidemiasiivouksilla

Tehostetulla siivouksella on nykyään tärkeä rooli jokapäiväisessä arjessamme. Hygieeninen puhtaanapito lisää varmuutta ja turvallisuutta liikkua ja asioida eri tiloissa. Ota yhteyttä ja tilaa meidät kartoituskäynnille kohteeseesi, niin laadimme sinulle yksilöllisen tarjouksen epidemiasiivouspalveluistamme. Palvelemme joustavasti koko pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä

Työmaalogistiikka, -raivaus sekä suojauspalvelut

 Monipuoliseen osaamiseemme kuuluu myös työmaalogistiikka. Huolehdimme muun muassa työtavaroiden vastaanotosta ja niiden siirroista työmaalla. Lisäksi toteutamme uudis- ja saneerauskohteiden suojauspalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi pölynhallinta. 

Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pääasiallista palvelualuettamme ovat Helsinki, Espoo sekä Vantaa.

Sergun Oy toteuttaa kattavat palvelut pienremonteista 
työmaalogistiikkaan Helsingissä ja lähiseuduilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotto