Rakennussiivousta asiantuntevasti Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Sergun Oy on rakennussiivousten ammattilainen Helsingissä. Toteutamme sekä P1- että P2-tason rakennussiivoukset sekä pölynhallintatyöt laadulla ja luotettavasti. Palveluihimme kuuluvat myös ikkunanpesut. Toimialueemme kattaa joustavasti koko pääkaupunkiseudun. Lue lisää ja käänny puoleemme, kun etsit toteuttajaa vaativammallekin rakennussiivoukselle.

Työnaikainen rakennussiivous

Rakennustyömailla sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa syntyy suuri määrä terveydelle ja viihtyvyydelle haitallisia pölyjä, kuten betoni-, tiili-, kivi- ja puupölyä. Työnaikaisella rakennussiivouksella huolehditaan, ettei pöly pääse leviämään likaisista tiloista muihin tiloihin. Säännöllinen, hyvin suunniteltu siivous sekä tehokkaat osastoinnit varmistavat toimivan pölynhallinnan. Poistamme pölyn lisäksi myös muut työn aikana syntyvät epäpuhtaudet ja pidämme työmaan siistinä mahdollistaen laadukkaan rakentamisen. Palvelumme sisältää myös ikkunoiden pesut.

Muut siivouspalvelut

P1- ja P2-tason rakennussiivoukset

Tarjoamme rakennustyömaiden siivoukset puhtausluokissa P1 ja P2. Rakennushankkeen siivouksen puhtausluokitus päätetään ennen hankkeen aloittamista, mutta tasoa voidaan myös arvioida uudestaan hankkeen edetessä.

Vaativampi P1-puhtausluokka määrittää tarkkaan pölykertymälle sallitut maksimiarvot. P1-tason siivouksessa puhdistetaan kaikkien muiden pintojen lisäksi myös esimerkiksi ilmanvaihtokanavien ulkopinnat, johtokourut, vesiputket ym. alaslasketun katon yläpuoliset tilat ja pinnat. Tämän tason siivous tukee rakennuksen sisäilmatavoitteiden toteutumista.

P2-puhtausluokka ei aseta siivoukselle erityisiä puhtausvaatimuksia, toimintaohjeita tai pölykertymien raja-arvoja. P2-siivouksessa noudatetaan normaalia hyvän rakennustavan mukaista käytäntöä.

Lue myös rakennustyömaapalveluista

Rakennustyömaan puhtaanapito tarpeesi mukaan

Tarjoamme puhtauden- ja pölynhallinnan palvelut Helsingin, Espoon ja Vantaan alueiden rakennustyömaille. Palvelukokonaisuus voi pitää sisällään kokonaisvaltaisen puhtaanapidon siivouspaketin rakentamisen aikaisesta ylläpitosiivouksesta ikkunanpesuun. Vaihtoehtoisesti se voi myös koostua toiveidesi mukaan palvelun eri osista. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri tarvettasi vastaava siivouspalvelukokonaisuus!

Kaikki yhteystiedot

Rakennussiivous on tärkeä osatekijä toimivan rakennustyömaan kokonaisuudessa. Laadukas rakennussiivous on kokonaisvaltainen projekti, joka vaatii huolellisen suunnittelun onnistuakseen. Pölynhallinta on yksi merkittävin osatekijä ammattimaisessa rakennussiivouksessa – tehokas pölynhallinta varmistaa rakennustöiden sujuvuuden ja aikataulussa pysymisen rakennusprojektin alusta loppuun saakka. Rakennussiivouksesta huolehtimiseen onkin aina syytä valita alan kokenut ammattilainen. Näin varmistat, että työ tulee tehtyä suunnitelmallisesti, tehokkaasti ja huolellisesti, ja että lopputulos on ensiluokkaisen laadukas.

Sergun Oy toteuttaa rakennussiivoukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla yli 10 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto