Monipuoliset rakennustyömaapalvelut Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Saat kauttamme muun muassa rakennusaputyöt sekä asiantuntevaa vuokratyövoimaa työmaallesi. Toteutamme myös pienimuotoisia remontteja sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, vastaamme tiedusteluihin mielellämme ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen! Saat meidät parhaiten kiinni sähköpostin välityksellä. 


Sergun Oy tarjoaa rakennussiivousten ja muiden siivouspalvelujen ohella myös kattavat rakennustyömaapalvelut rakennusliikkeiden tarpeisiin Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Rakennusaputyöt kauttamme

Toteutamme monipuolisesti erilaiset rakennusaputyöt työmaallasi, olipa kyseessä saneeraus- tai uudisrakentamisen kohde. Kokenut ja koulutettu, vahvan ammattitaidon omaava henkilökuntamme on apunasi joustavasti ja tarpeesi mukaan. Yhteistyö kanssamme on sujuvaa, ja pidämme aina huolen asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen aikataulujen sekä muiden sopimusten kiinni pitämisestä. 

Tutustu myös rakennussiivouspalveluihin

Kysy lisää myös remonteista!

Toteutamme pienimuotoisia rakennustöitä, kuten erilaisia remontteja sekä yritysten että yksityisten kotitalouksien tarpeisiin. Olipa kyseessä yrityksesi toimitilan muutostyöt tai kotisi pieni pintaremontti, olemme apunasi! Huolehdimme remontointiprojektin sujuvuudesta alusta loppuun asti ja takaamme ensiluokkaisen laadukkaan työnjäljen. 


Kun tilaat remontin kauttamme, voit olla varma siitä, että lopputulos on suunnitelmien mukainen. Ole meihin yhteydessä ja kerro remontointisuunnitelmistasi, niin laitetaan projekti kerralla käyntiin. Palvelemme Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudun alueella.

Vuokraa osaavaa työvoimaa

Kauttamme voit vuokrata työmaallesi ahkeraa ja asiantuntevaa työvoimaa. Ota yhteyttä ja kerro meille työprojektistasi sekä työvoimatarpeistasi, niin sovitaan sinulle parhaiten sopivasta kokonaisuudesta. 


Koulutettu henkilöstömme omaa vuosien kokemuksen mitä erilaisemmista rakentamisen ja remontoinnin työtehtävistä, niin uudisrakentamisen kuin vanhan saneeraamisenkin parista. Varmistamme huolellisen työnjäljen, luotettavan toiminnan sekä mukavat työkaverit työmaallesi.

Kysy lisää

Tilaa rakennustyömaapalvelut Sergun Oy:ltä ja varmista laadukas toteutus! Palvelemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Ota yhteyttä